EKSTRA FORKÆLELSE TIL VORES GÆSTER

DK4 Premiere-Tilbud

DK4 har været forbi Hotel Aahøj og optaget en spændende reportage om hotellet og indehaver, Kamilla Vinter.
I interviewet fortæller Kamilla om at indfri sine iværksætterdrømme, og hvordan inspirationen kan komme fra helt uventet kant.
På det 115 år gamle hotel deler den nye ejer sine tanker om hvordan man fører hotellet ind i fremtiden med respekt for fortiden. Interviewet er humoristisk, hjertevarmt og ærligt.

Vi fejrer TV-premieren med en stime af vanvittig gode tilbud, hvor vi smider lidt ekstra forkælelse oveni hatten til alle vores skønne gæster.

Fik du ikke set reportagen på DK4, kan du se den direkte her på siden.

DK4 Premiere-Tilbud

20. august – 30. september

Overnatning(er) på Hotel Aahøj til gældende sæsonpris. Ved ankomst forkæles du med en flaske kølig Rosé Secco-bobler uden beregning. Mellem kl. 17.00-18.00 leveres til værelset en luksus-tapas-platte for 2 personer fra Slagter Tranholm til KUN 249 kr. i alt.
Overnatning(er) bookes direkte på Aahøjs hjemmeside på den ønskede dato i perioden fra d. 20. august – 30. september. I kommentarfeltet noteres blot, at der ønskes DK4 Premiere-tilbud.
Vi hjælper også gerne på info@aahoj.dk eller tlf.: 0045 21 75 41 92.

1. oktober – 31. oktober

Overnatning(er) på Hotel Aahøj til gældende sæsonpris. På ankomstdagen nydes en lækker 2-retters Aahøj-menu på Restaurant Hjørnet. Bordreservationen bookes automatisk på Hjørnet til kl. 18.00 på ankomstdagen.
Smagsløgene forkæles med en menu bestående af: Svamperisotto med portobello og syltede bøgehatte til forret og Bøf Bearnaise med bagte løg, kål og pommes til hovedret. Den skarpe middagspris er KUN 249 kr. pr. person. Prisen er ekskl. drikkevarer og afregnes direkte med Restaurant Hjørnet på dagen.
Overnatning(er) bookes direkte på Aahøjs hjemmeside på den ønskede dato i perioden fra d. 1. oktober – 31. oktober. I kommentarfeltet noteres blot, at der ønskes DK4 Premiere-tilbud.
Vi hjælper også gerne på info@aahoj.dk eller tlf.: 0045 21 75 41 92.

1. november – 30. november

Overnatning(er) på Hotel Aahøj til gældende sæsonpris. På ankomstdagen inviterer vi til pejsehygge i hotellets Vinterhave. Mellem kl. 15.00-17.00 serveres Aahøjs hjemmebagte lune kringle, hvortil du kan vælge imellem en Lumumba eller en Irish coffee til KUN 49 kr. pr. person.
Overnatning(er) bookes direkte på Aahøjs hjemmeside på den ønskede dato i perioden fra d. 1. november – 30. november. I kommentarfeltet noteres blot, at der ønskes DK4 Premiere-tilbud.
Vi hjælper også gerne på info@aahoj.dk eller tlf.: 0045 21 75 41 92.