UNIKKE FERIEBOLIGER I HJERTET AF SÆBY

Sæby Vandmølle

For første gang i historien – har du nu mulighed for at overnatte i den gamle smukke Sæby Vandmølle.

Sæbys vartegn, den gamle idylliske Sæby Vandmølle, er opført tilbage i år 1710, og ligger smukt placeret helt ned til Sæby Å og stemmeværket. Det smukke bindingsværkshus rummer to ferieboliger, henholdsvis Møllehuset og Thoras Hus. Begge boliger er helt unikke med hver sin særprægede fortælling.

Møllehuset er det gamle værksted i Vandmøllen. Her er der højt til loftet og en fabelagtig udsigt over slusen ved Sæby Å. Sæt en vinyl på grammofonen, slæng dig i alkoven og fornem over 300 års industrihistorie i den imponerende mølle. I Møllehuset er der plads til 6 overnattende gæster.

Thoras Hus er det hyggelige stuehus i Vandmøllen. Her er smukke snedkermøbler, udsigt over den frodige have og åen. Slap af med en god bog og forestil dig livet i Vandmøllen gennem flere hundrede år. I Thoras Hus er der plads til 6 overnattende gæster.

Når du bor i Sæby Vandmølle, kan du frit benytte den frodige og fantastiske private have, som bugter sig langs Sæby Å. Møllens have er en prydhave, hvor du kan nyde synet af syrener, rhododrendron, roser, tulipaner, anemoner, liljer, klatrehortensia og lavendel. Slap af i de smukke amerikanske havestole, lyt til lyden af vandmøllens sluse og drøm dig tilbage til en anden tid, hvor vandmøllen var rammen om mølleri, karetmagerværksted og træuldsfabrikation. Nyd din kaffe i det hyggelige Orangeri, gå en tur på den historiske sluse og bliv imponeret af åens kræfter på alle årstider.

Vandmøllen ligger få minutters gang fra centrum, god badestrand, havnemiljø og Sæbygård Skov.
Derudover ligger Vandmøllen kun 6 minutters gang (700 meter) fra Hotel Aahøj, hvor in-check og ud-check foregår, samt mulighed for tilkøb af morgenmad.

Du kan læse mere om Sæby Vandmølle her!

Ophold i Vandmøllen skal som minimum indeholde 2 nætter eller flere.

Info om boligerne

Vandmøllen rummer to forskellige ferieboliger:

I Møllehuset er der seks sovepladser. To senge på hemsen, to senge i værelset og en dobbeltseng i alkoven. Der er stue, spisestue, køkken, to toiletter samt et bad.

I Thoras Hus er der seks sovepladser. To værelser med enkeltsenge og to værelser med to senge. Der er stue, køkkenalrum, to toiletter samt et bad.

I begge boliger medfølger linned, håndklæder, viskestykker, klude, toiletpapir, opvasketabs, opvaskemiddel samt håndsæbe.
Der er ikke løbende rengøring under opholdet, men i prisen er inkluderet slutrengøring.
Hvis der opstår et behov for opfriskning af boligerne eller ekstra linned, håndklæder mm. kan dette tilkøbes for et mindre gebyr igennem Hotel Aahøj.
Begge boliger er udstyret med en lille minibar, som er placeret i køleskabene. Forbruget i minibaren afregnes ved afrejse.

Der er rig mulighed for at tilberede dagens måltider på egen hånd i boligernes køkkener.

Alternativt, kan der tilkøbes og nydes morgenmad på Hotel Aahøj, hvilket forudbestilles senest dagen før.
Pris pr. person: 149 kr.
(Børn under 12 år til halv pris).

Hotel Aahøj er beliggende kun 6 minutters gang (700 meter) fra Sæby Vandmølle. Booking samt in- og ud-check foregår ved Hotel Aahøj.

Der er gratis privat parkeringsplads ved Vandmøllen for de overnattende gæster.

Ophold i Vandmøllen skal som minimum indeholde 2 nætter eller flere.