TID TIL AT KASTE ET SKARPT LYS OVER DIN VIRKSOMHEDS POTENTIALE?

Strategidøgn på Aahøj

Hotel Aahøj har i samarbejde med ADVICE+ udarbejdet et oplæg til et altomfavnende strategidøgn. Strategidøgnet afholdes på eksklusive og intime Hotel Aahøj, lige i hjertet af Sæby.

Hotel Aahøj vil stå for yderst god beværtning i løbet af hele døgnet.

Andreas Knudsen, stifter af ADVICE+, vil med sin ekspertise guide din virksomhed gennem den faglige del af døgnet.

Målet med dette forløb er at give din virksomhed en detaljeret indsigt i dens nuværende position samt en tydelig vej fremad. Vi kombinerer analytiske og strategiske metoder og skaber rum for både netværk og refleksion.

Er du klar til at kaste et skarpt lys over din virksomheds potentiale?

Som en del af programmet vil der også være en 1 times telefonsamtale eller Teams-møde mellem ADVICE+ og virksomhedens leder før strategidøgnets begyndelse.

Nedenstående forløb med ADVICE+ kan justeres efter behov.

Dag 1

08.00 – 09.00 Let morgenmad og intro til dagen
Der serveres en let morgenmad i mødelokalet, heraf blandt andet hjemmebagte lune boller med pålæg fra Slagter Tranholm og udvalg af oste fra Ostefruen.

9.00 Forplejning
Kaffe/the, isvand og fad med frisk frugt vil være tilgængeligt i mødelokalet hele dagen – opfriskes løbende. Ønskes sodavand i mødelokalet, afregnes dette efter forbrug.

09.00 – 12.00 Analyse af nutiden
Vi starter dagen med at analyserer virksomhedens nuværende position. Vi vurderer forretningsområder, produkter og deres værdiskabelse. En SWOT-analyse afdækker styrker og svagheder, mens en finansiel gennemgang viser indtjeningskilder. Vi evaluerer også teknologisk kapacitet og virksomhedskulturens indflydelse på præstationer.

12.00 – 12.30 Lækker frokost i Hotel Aahøjs hyggelige restaurant
Frokosten kan fx bestå af Klassisk dansk frokost eller 6 små Tapas-anretninger fra Slagter Tranholm (begge er tallerken-serveringer). Inkl. 1 x valgfri vand.

12.30 – 14.30 Analysen fortsætter
Efter en velfortjent frokostpause dykker vi dybere ned i analysen. Vi fokuserer på kundesegmentering og markedsposition, mens vi også undersøger kundetilfredshed og ser på vores konkurrenters styrker og svagheder. Forsyningskædens struktur bliver også vurderet. Vi reflekterer over virksomhedens ledelsesstil, kultur og værdier for at identificere eventuelle manglende elementer i vores forståelse af nutiden. Analysen afrundes med en sammenfatning af vores indsigter.

14.30 – 15.00 Pause og sødt
Dagens hjemmebagte kage serveres i mødelokalet.
Værelser klar til check-in.

15.00 – 17.00 Fremtidsplan og målfastsættelse igangsættes
Efter pausen, skifter vi fokus fra nutid til fremtid. Med udgangspunkt i dagens tidligere analyser begynder vi at udforme en strategisk plan. Vi fastlægger klare mål for de kommende 12, 24 og 36 måneder. Herefter udarbejder vi en konkret handlingsplan, der skal sikre, at vi når disse mål. Vi definerer også, hvem der har ansvaret for de forskellige opgaver, og hvornår de skal være afsluttet. Dagens strategiforløb slutter kl. 17.00, men fortsætter igen i morgen tidlig.

17.00 – 18.30 Pause og fri leg

18.30 – 21.00 Private Dinner i Hotel Aahøjs intime restaurant
Ved 10 deltagere eller derover tilberedes en 3-retters Private Dinner af husets dygtige kok. Middagen nydes på hotellet i fortrolige rammer. Menuen sendes til godkendelse forud for strategidøgnets afholdelse. Drikkevarer til middagen afregnes efter forbrug.
Ved 9 deltagere eller derunder nydes aftenens middag på en af byens øvrige restauranter, placeret i gåafstand fra hotellet. Menu og drikkevarer aftales og afregnes direkte med den eksterne restaurant.

21.00 – ? Hotellets Trust Bar er åben

Dag 2

07.00 – 07.30 Morgendyb i åen for de friske

7.30 – 08.30 Stor morgenbuffet og intro til dagen
Hotellets skønne morgenbord serveres i Hotel Aahøjs intime restaurant.

8.30 Forplejning
Kaffe/the, isvand og fad med frisk frugt vil være tilgængeligt i mødelokalet hele dagen – opfriskes løbende. Ønskes sodavand i mødelokalet, afregnes dette efter forbrug.

08.30 til 10.00 Fremtidsplan og målfastsættelse fortsætter
Vi fortsætter hvor vi slap i går.

10.00 Afrunding af strategidøgn på Hotel Aahøj
Gennemgang af handlingsplan og næste step
Evaluering og feedback

11.00 Ud-check af værelser

Pris

Pris for kost og logi:
Pris pr. person i enkeltværelse ekskl. Private Dinner: 1.595 kr. inkl. moms.
Pris pr. person i enkeltværelse inkl. Private Dinner: 1.995 kr. inkl. moms.

I juni og august måned forekommer et pristillæg på overnatning på 200 kr. pr. person.
I juli måned 300 kr. pr. person.

Pris for strategidøgn med ADVICE+:
11.900 kr. ekskl. moms
(Prisen er fast, uanset antal deltagere)

Kontakt Hotel Aahøj for booking.

LinkedIn for Andreas Knudsen – https://www.linkedin.com/in/adviceplus/

3-timers Strategi Kick-off på Aahøj

Giv dit dagsmøde på Hotel Aahøj et løft med et 3-timers Strategi Kick-off. Andreas Knudsen, stifter af ADVICE+, vil give din virksomhed værdifulde indsigter, innovative ideer og konkrete handlingsplaner, så I er rustet til at fortsætte arbejdet med nye perspektiver og klare mål efterfølgende.

Det inkluderede program byder også på 1 times telefonsamtale eller Teams-møde mellem ADVICE+ og virksomhedens leder før selve konferencen.

Dette Kick-off er designet til at sætte scenen, således at deltagerne selv kan gennemføre et komplet strategiforløb.

Program

08.00 – 09.00 Let morgenmad og intro til dagen
Der serveres en let morgenmad i mødelokalet, heraf blandt andet hjemmebagte lune boller med pålæg fra Slagter Tranholm og udvalg af oste fra Ostefruen.

09.00 – 10.00 Introduktion til analyse af nutiden
Vi starter med at se på virksomhedens nuværende situation. Vi begynder med en kort præsentation af nogle centrale analyseværktøjer, der kan hjælpe med at forstå virksomhedens kerneforretningsområder, dens ydelser og produkter. Vi vil kort berøre SWOT-analysen for at identificere nogle af virksomhedens styrker og svagheder. Vi vil også kaste et blik på virksomhedens finansielle sundhed og dens mest indbringende produkter eller tjenester.
Der vil være værktøjer som gør jer i stand til at kunne kortlægge virksomhedens teknologiske kapacitet og vurdere, hvordan dens organisationskultur kan påvirke performance. Vi vil også tage et hurtigt kig på virksomhedens position på markedet, kundetilfredsheden og konkurrencebilledet. Med ovenstående vil deltagerne selv kunne gennemføre en komplet analyse af nutiden.

10.00 – 10.30 Introduktion til selvstændigt arbejde
Intro til hvordan virksomheden kan fortsætte analysen / dykke dybere ned i de enkelte emner.
Uddeling af arbejdsark til hjælp i processen.

10.30 – 12.00 Introduktion til fremtidsplan og målfastsættelse
Efter pausen, skifter vi fokus fra nutid til fremtid. Med udgangspunkt i tidligere analyser vil deltagerne blive klædt på til selv at kunne udforme en strategisk plan. Værktøjerne vil kunne være med til at fastlægge klare mål for de kommende 12, 24 og 36 måneder, herunder konkrete handlingsplaner, der skal sikre, at I når disse mål. Vi vil også se på hvem der har ansvaret for de forskellige opgaver, og hvornår de skal være afsluttet.

Pris

Pris for tilkøb af 3-Timers Strategi Kick-off med ADVICE+:
4.400 kr. ekskl. moms
(Prisen er fast, uanset antal deltagere)

Kontakt Hotel Aahøj for booking.

LinkedIn for Andreas Knudsen – https://www.linkedin.com/in/adviceplus/