SKANDINAVISK COOLNESS OG ÆSTETIK

Overnatning & værelser

Hotel Aahøj tilbyder ti individuelt indrettede værelser med hvert deres særlige udtryk. Store dobbeltværelser med udsigt udover prydhaven og åen, rummelige suiter med mulighed for opredninger samt almindelige dobbeltværelser.

På alle værelser har du adgang til internet og tv.
Der er ingen børneaktiviteter på hotellet, børn er dog velkomne.

Værelserne er indrettet med eget badeværelse og toilet, vær dog opmærksom på et enkelt værelse, hvor badeværelset ligger på gangen overfor værelset (dette er selvfølgelig angivet i vores online booking-portal).
På alle badeværelser forkæles husets gæster med produkter fra danske bæredygtige Yroli.

Med en indretning præget af skandinavisk coolness og æstetik af både antikt og moderne design, opleves en unik stemning i respekt for husets sjæl og historie.

Værelserne har, med undtagelser, udsigt over Sæby Å eller Aahøjs smukke haveanlæg.

Da hotellet er af ældre dato, kan det forekomme en smule lydt. Vi henviser vores gæster til at tage hensyn til hinanden. Der er gratis ørepropper på alle værelser.

  • TV

  • Internet

  • Badprodukter fra danske bæredygtige Yroli

  • Morgenmad

  • Trust Bar på værelser og i Vinterhaven


Tlf. +45 9846 1127 eller info@aahoj.dk

Hvis du er forelsket i et bestemt værelse, kan du gøre opmærksom herpå i din reservation. Vi gør alt for at imødekomme ønskerne, såfremt det er muligt.

Cykeludlejning

Tag på opdagelse i den smukke natur omkring Sæby på en af vores cykler. Hos Hotel Aahøj kan du leje cykler og opleve alt det, Sæby har at tilbyde – på en sjov og aktiv måde. Tag turen langs stranden eller udforsk de lokale seværdigheder, og få en uforglemmelig oplevelse på to hjul.

Cyklerne er forbeholdt hotellets overnattende gæster, og kan udlejes ved direkte henvendelse i receptionen eller på info@aahoj.dk. Det er en god ide at reservere cyklerne på forhånd, da der er begrænset antal.

Pris: 120 kr. pr. cykel.
Heraf leje i en hel dag fra kl. 9.00-21.00.